NewsTab: My Daily News

RSS okuma uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut Cihaza Göre Değişir
  • Sürüm 1.5.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici newstab.com

NewsTab: My Daily News indir. Haberler ve Dergiler kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Android ve iOS cihazlarda çeşitli haber sitelerinin içeriklerini okumak adına birçok RSS uygulamaları bulunuyor. Bunlardan biri olan ve oldukça başarılı bir şekilde çalışan RSS okuma uygulaması NewsTab. NewsTab gündem haberlerini ayağınıza kadar getiriyor. NewsTab diğer uygulamalara karşın kolay kullanımı ve zenginliği ile farkını ortaya koyuyor.

NewsTab, size dünyadan haberler vermekle birlikte olduğunuz bölgedeki haberlere daha da özen gösteriyor. Uygulamaya tanımlı tam tamına 130 bölge var, yani bölgeniz dışındaki haberleri de rahatlıkla okumanıza imkân sağlıyor. Ara yüzü oldukça geliştirilmiş olan NewsTab, anahtar kelime ile ilgili alanınıza giren haberleri daha seri bir şekilde önünüze getirebiliyorsunuz. Ayrıca NewsTab, Twitter  ve Google'ın haberler kaynakları ile uyumlu bir halde de çalışabiliyor.

Haberler için büyük kutu tasarımı bulunan NewsTab, aynı zamanda bu görünümü değiştirmeye de olanak sağlıyor. Dilerseniz sayfa ya da sadece başlık görmenizi sağlayan liste görünümüne de geçiş yapabiliyorsunuz. Haberler bölümünde farklı bölümler oluşturup, bunlara farklı renkler atayarak kendinize göre bir listeleme de yapabiliyorsunuz. Bunların dışında uygulama temasını aydınlık veya koyu olarak ta değiştirebiliyoruz.

Son olarak her şeyi ayağımıza getiren bu uygulama için basit görüntüleme modu veya daha sonra okumak için kaydetme özelliği olduğunu da söyleyelim.

 

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

NewsTab: My Daily News indir